Finance consultant

Voor verschillende projecten binnen Rent My Brain zijn we op zoek naar Brains! Niet zomaar een project: denk internationale context, denk verantwoordelijkheidszin, denk procesoptimalisatie. 

Wat ga je doen?
Binnen het Finance team ben je als financial controller verantwoordelijk voor het implementeren van balansreconciliaties, het optimaliseren van bestaande finance processen met aandacht voor slimme automatisering, en het uitschrijven van best practices. Intussen heb je aandacht voor interne controle, en bewaak je de administratieve eenvoud.
Je komt in aanraking met verschillende niveaus en afdelingen binnen (lokaal en op groepsniveau), maar ook buiten (sociaal secretariaat, bank etc) het bedrijf.
Zonder jou is er geen inzicht in balansrekeningen, werkkapitaal of cash flow, blijven fouten onopgemerkt en rapporteren we niet tijdig… 

Wie zoeken we?
Om die uitdaging aan te gaan zoeken we een gedreven, nauwkeurig werkende Finance Consultant met relevante werkervaring en zin voor verantwoordelijkheid. Je spreekt niet enkel accounting, maar kent ook iets van controlling en IT. Je bent analytisch, financieel stevig onderlegd en een topper in administratie en organisatie. Je werkt graag in teamverband. Je spreekt Nederlands, maar ook in het Engels kan je je goed uitdrukken. Je werkt ‘hybride’, deels op kantoor, deels van thuis uit en/of bij onze klant. Je bent minstens 3 dagen per week beschikbaar en redelijk snel beschikbaar. 

En wat krijg je daarvoor?
Je komt terecht in een heel dynamisch en warm team. Je wordt van nabij begeleid en je krijgt maximaal kansen je verder te ontplooien. Afhankelijk van je eigen voorkeur kan je als freelancer, of in dienstverband samenwerken met RentMyBrain. Naast dit specifieke project, zijn additionele projecten en langdurige samenwerking bespreekbaar. 

Helemaal overtuigd?
Stuur ons dan je cv met een korte motivatiebrief en wij nemen snel contact met je op. 

We hechten geweldig veel belang aan de juiste m/v/x op de juiste plaats. Hou rekening met een grondig recruteringstraject waarbij wij jou goed leren kennen en jij ons en de functie. 

  • Minstens 3 dagen per week, freelance of dienstverband, projectbasis of onbepaalde duur. 
  • Dienstverband: Freelance, Deeltijds, Voltijds, Onbepaalde duur 
  • Rooster: ma-vr 
  • Werklocatie: Hybride 

 

Soliciteer voor deze vacature

Upload jouw cv