Office Management & financiële ondersteuning

HR support, HR consultancy en loonsecretariaat

We’ve got your backoffice

Ons team bestaat uit belachelijk straffe mensen met tonnen ervaring,
die je ontzorgen van je administratieve rompslomp.

Ons team bestaat uit belachelijk straffe mensen met tonnen ervaring, die je ontzorgen van je administratieve rompslomp.

De Supporters zijn administratieve duizendpoten, experten in hun vak, die je administratie uit handen nemen.

RentMyBrain zorgt voor orde & structuur, analyse & inzicht, klankbord & advies. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een klare kijk op finance en de digitalisering hiervan. 

Flexperts zijn bijverdieners die werken onder het voordelige statuut van een flexi-job. Ze zijn de perfecte aanvulling voor jouw vaste mensen én fiscaal extra voordelig. 

Employease biedt een flexibel en transparant loonsecretariaat, support in al je HR administratie en kwalitatieve HR consulting. Kortom voor alles dat écht loont!

We get your sh*t done

Administratieve ondersteuning nodig? Je werkt graag en hard voor je bedrijf, maar administratieve taken blijven vaak links liggen of zijn er teveel aan. Het is niet voldoende werk om een fulltime job mee te vullen, maar iemand moet het wel doen.

Een klare kijk op finance

Maak kennis met RentMyBrain, een team van financiële, administratieve en digitale experten.

We zorgen voor orde en structuur, we bieden je analyse en inzicht en we brengen je een klankbord en advies. Alles wat je nodig hebt voor een klare kijk op finance en de daar bijhorende digitalisering.

Flexi-job superkrachten

Voor wat écht loont!

Flexibel en transparant loonsecretariaat, support in al je HR administratie en kwalitatieve HR consulting. Kortom voor wat écht loont!